Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Back To Home Page


Rase de extraterestri (A)****************************************

AEONII

Etraterestrii de pe Lotus. Sunt de tip "aiuns". Au o fata umana si a rpoximativ 3 metri inaltime. Sunt in legatura cu mediumul Tami Kaly din Israel. Acestia reprezinta o echipa medicala care trateaza cu ajutorul lui Tami Kaly oamenii. La clinica lui Tami Kaly s-au facut numeroase vindecari.

Vezi: Personalitati - Tami Kaly
Extraterestrii celebri - Tom, Lu


****************************************

ALBASTRII (RAZBOINICII STELARI)

Se spune ca au o piele transparenta, ochi mari migdalati si sunt mici de statura. Principalele reguli pe care le urmeaza sunt: URMARESTE PLACEREA, fa totul dupa capul tau, fa ceea ce vrei, fi tu insuti. Informatiile despre albastrii ne vin de la Robert Morningsky un dansator Apache. Potrivit lui Morningsky primul contact oficial cu extraterestrii a inceput in 1947-1948, atunci cand cenusii aucontactat Guvernul S.U.A. pentru a incheia un tratat cu acesta. Atunci au venit si lti extraterestrii, albastrii, care au sfatuit guvernul sa nu intre in contact cu cenusiii, doeoarece sunt periculosi. Ei au afirmat ca pot invata oamenii despre armonie si pace, dar trebuie ca omenirea sa se dezarmeze si sa-i asculte. Armata nu a fost de acord. Ei au plecat, dar cativa au decis sa ramana in nordul statului Mexico si in Arizona si au incheiat un tratat cu indienii Hopi. Acesti extraterestrii sunt cunoscuti de catre indienii Hopi ca fiind razboinicii stelari. Cenusiii au inceput sa-i monitorizeze pe albastrii, astfel ca acestia au plecat din rezervatie si s-au ascuns. Cativa dintre batrani au mers cu ei. Legendele Hopi spun ca au existat doua rase, copii celor care au venit din ceruri si copiii reptilelor care au venit de sub pamant.

Vezi: Personalitati - Robert Morningsky

****************************************

ALFA CENTAURIENII

Specie umanoida care are trasaturi acvatice cum ar fi branhii si picioare ca ale scafandrilor costumati. Aceste trasaturi le permit sa traiasca sub apa. Exista o posibilitate ca acestia sa locuiasca in adancurile oceanelor noastre, acolo unde au fost vazuti pilotand OZN-uri. Au fost asociati si cu mutilarile de animale. Altii afirma ca alfa centaurienii sunt prezenti pe Pamant pentru a ilumina constiinta oamenilor. Au fost descrisi ca fiind de culoare gri-albastruie luminoasa.

Vezi: Articole - OSN (Obiecte Subacvatice Neidentificate)
Mutilari de animale - Mutilari de animale


****************************************

ALTAIRIENII

Presupusi locuitori reptilieni ai sistemului stelar Altair din constelatia Aquila.


****************************************

AMFIBIENII

Extraterestrii cu aspect de amfibieni.


****************************************

ANDROMEDANII

Sunt o rasa non-fizica de fiinte angelice foarte vechi din galaxia Andromeda. Reprezinta forta spirituala din spatele comandantului Ashtar si alaturi de Pleidieni fac parte din aceiasi ramura evolutiva ca si oamenii.


****************************************

ANTARIENII

O specie umanoida asociata cu bazele subterane din Antarctica. Au par blond si piele alba. In unele descrieri acestei rase i se atribuie si anumite trasaturi reptiliene cum ar fi ochi de felina sau reptila in culori ce variaza de la galben pal pana la verde aprins.


****************************************

ARCAEEANII

Extraterestrii din galaxia Arcaeea.

Vezi: Extraterestrii celebrii - Arcady


****************************************

ARCTURIENII

Arcturienii sunt o rasa foarte spirituala care care traiesc in universul sau realitatea iubirii pure. Se pare ca exista o anumita poarta de legatura pe planeta lor prin care se transmite energie de inalta frecventa in universul nostru dimensional. Membri ai Confederatiei Prismei Umanoizilor din Lyra.

Este limpede ca si alte tipuri de extraterestrii umanoizi foarte evoluati spirituali sunt constienti de situatia actuala a Pamantului si actioneaza in consecinta in zona planetei noastre. Este vorba despre extraterestrii de pe Arcturus si Vega.

Vezi: Istorisiri alien - Noi, arcturienii, Arcturienii
Contactati - Norma Milanovich


****************************************

ARIENII (BLONZII, NORDICII)

Au fost raportati mai ales in anii '50 si '60 dar exista multe marturii legate de intalniri cu acest gen de extraterestri si in ziua de astazi. Nenumarati contactati afirma ca sunt in legatura cu acestia. Denumirea lor vine din infatisarea pe care au. In general ei au parul blond, ochi albastri, piele alba si o conditie fizica excelenta. Sunt imbracati asemanator oamenilor. Inaltimea lor este de aproximativ doi metri. Poseda puteri psihice deosebite. Comunica indeosebi prin telepatie. Prezinta un comportament neprotocolar, liber, degajat. Cele mai multe intalniri cu aceste fiinte au loc in zone rurale sau in localitati cu populatie mica. Majoritatea mediumilor care sunt in legatura cu ei afirma ca sunt foarte evoluati spiritual dar si tehnologic. Se pare ca putine cazuri de contact cu acestia au implicat cazuti de rapire sau diferite experimente.


****************************************

ARZEXIENII

Locuitori ai planetei Arzex. Infatisare de serpi uriasi. Cap de reptila cu doi ochi mari si albiciosi. Trupul lor este neantrerupt de grosime de circa 1,5 m, iar inaltimea de 4-5 m. Se hranesc cu o iarba-puf de culoare argintie care se gaseste la nivelul solului. Durata vietii este de 300-500 ani terestri.

Vezi : Lumi extraterestre - Planeta Arzex
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)


****************************************

AZURIENII

Locuitori ai planetei Azur.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta Azur
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)
Rase de extraterestri (B)

****************************************


BELATRICIENII


Locuitori de pe Bellatrix, una dintre cea mai stralucitoare stele din constelatia Orion. Distanta de Pamant: 112,2 ani lumina. Specia majoritara este un hibrid de reptilian. A migrat din Constelatia Sagetatorului, in urma cu 25 de milioane de ani. Piele cu solzi si sunt foarte ososi. Pe cap au o creasta osoasa. Ochi mari rosi sau galbui. Gura are buze subtiri care se intinde dintr-o parte pana in cealalta a capului. Urechile sunt inexistente, decat un semn al existentei lor, un cerc de 7-8 cm. Pielea solzoasa este asemanatoare cu cea a crocodilului, de culoare verde, galbena, maro sau rosie.

Sunt bipezi. Mainile subtiri au sase degete lungi cu gheare. Picioarele au cinci degete, care se termina cu gheare foarte ascutite. Au o coada foarte mica asemanatoare crocodilului. Masculii sunt mai scunzi decat femelele. masculi variaza in inaltime intre 2,5-3 m iar femelele intre 2,5-3 m.

Limbajul este brut si gutural si consta intr-un in mormaituri si suieraturi.

Navele-cercetas ale lor arata ca picaturile de roua sau ca niste carabusi. Ele variaza intre 30-122 m in lungime. Navele-mama au lungimi intre 1,6-640 km. Sunt membri ai Confederatiei Galactice.


****************************************

BERNARIENII


Presupusi locuitori ai sistemului solar Barnard.


****************************************

BIOIZII


In aceasta grupa sunt incluse majoritatea tipurilor de extraterestrii. Bioizii sunt entitati extraterestre care functioneaza pe baza unui metabolism care este asemanator sau aminteste de cel al vietuitoarelor de pe pamant. Printre fiintele care nu fac parte din aceasta grupa amintim entitatile extraterestre din planurile astrale de inalta frecventa care functioneaza pe baza altor principii fata de dimensiunile fizice ale existentei. Acestea din urma, spre deosebire de entitatile biologice functioneaza exclusiv pe baza energiei eterice acumulata prin diferiti centri energetici subtili. O alta grupa care nu fac parte din categoria bioizilor sunt robotii.


****************************************

BLONZII (ARIENII, NORDICII)

Vezi: Arienii.


****************************************

BOOTEENII


Reptilieni care se presupune ca vin din sistemul Bootes. Se presupune ca cestia si entitatile reptiliene din sistemul Draconis sunt implicate in infiltrarile, implantarile si controlul societatii umane de pe Pamant cu scopul de a obtine controlul in viitor.
Rase de extraterestri (C)


****************************************

CASIOPIENII


Fiinte non-fizice din constelatia Cassiopea, aflate intr-o dimensiune mai inalta decat Pamantul.

****************************************

CENTAURIENII


Sunt extraterestrii de tip nordic (blonzi) care vin din Alpha Centauri. Asemenea pleidienilor ei cauta sa ne ajute sa evoluam spiritual dar nu se implica in mod activ asa cum fac alte rase desi au contacte cu anumite persoane de pe Pamant.

****************************************

CENUSIII (GRIII)


Vezi: Griii
Articole - Totul despre extraterestrii cenusii

****************************************

CLONELE NORDICE


Aparent similari noua, dar au o slaba nuanta de gri in pielea lor. Sunt un fel de roboti creati de catre cenusii. Au o mentalitate asemanatoare copiilor.

****************************************

CYGNUSIENII


Sunt tacuti, slinosi si au aspectul unor creaturi amfibii care vin de pe planete din constelatia Cygnus.
Rase de extraterestri (D)

****************************************

DALII


Sunt o rasa de tip nordic care vin din ceea ce se numeste Universul DAL. Sunt o ramura a lyrienilor sisunt foarte avansati tehnologic si spiritual; sunt cu 300-1000 de ani inaintea pleidienilor. Ajuta pleidienii in aceiasi amaniera in care pleidienii ne ajuta pe noi.

Vezi: timarii****************************************

DELFINOIZII


Sunt o rasa legata de mediul acvatic si reprezinta o versiune mai evoluata a delfinilor de pe Pamant. Se spune ca au un nivel spiritual deosebit. Numerosi mediumi sau contactati sau mediumi care au luat legatura cu ei spun ca acestia influenteaza in mod pozitiv, in mod subtil evolutia spirituala a pamantenilor.

Vezi: siriusienii

****************************************

DINOZAURIENII (DINOZOIZII)


Extraterestrii cu infatisare fizica asemanatoare dinozaurilor.


****************************************

DRACONII


Aparent entitati „fara suflet” care au fost asociate cu neo-saurienii sau cu linia genetica a reptilienilor. Se spune ca aceste fiinte vin din sistemul stelar Alpha Draconis.
Rase de extraterestri (E)
****************************************

ELOHIMIIElohimii sunt extraterestrii care i-au creat pe pamanteni prin inginerie genetica dupa cum spune Rael, renumitul contactat care a luat legatura cu ei. Dupa ce au creat oamenii si au parasit pamantul ei au lasat societatea sa progreseze in mod natural, dupa propiile ei reguli, dar totusi au mentinut contactul prin profeti cum ar fi Buddha, Moise, Isus si Mahomed, toti alesi si educati in mod special de catre ei. Acum ei s-au intors pentru a stabili o ambasada pe Pamant, un loc in care sa fie intampinati cu bine de catre oamenii si guvernele de pe Pamant. Dar ei nu pot ateriza pana cand pamantenii nu isi doresc cu adevarat acest lucru. Scopurile lor si a organizatiei Miscarea raeliana sunt: de a informa fara a convinge; de a stabili o ambasada; pentru a cataliza o societate adaptata viitorului.

Extraterestrul elohim care a luat legatura cu Rael era Extraterestrul era inalt de circa 1.40 metri, avea par lung si brunet, ochi migdalati, piele maslinie si exprima multa armonie si umor.

Vezi: Miscari spirituale si religioase: Miscarea Raeliana
Contactati - Rael

****************************************

ELKITII


Vezi: Extraterestrii celebri: Vizjereid
Personalitati - Adrian Dvir
 

Rase de extraterestri (F)

****************************************

FOMALHAUTANSII


Membrii ai Confederatiei Galactice. Locuiesc pe cea mai stralucitoare stea din Constelatia Piscus Austrinus (Pestii de Sud). Piscus Austrinus se gaseste intre Varsator si Grus. Distanta: aproximativ 23 ani lumina de Pamant. Sunt doua tipuri de rase. Primul, un grup umanoid rebel din Pleiade care au colonizat Folmahaut in urma cu 250.000 de ani si care se gasesc pe planetele a tria si a patra a sistemului Fomalhaut. Al doilea grup este o rasa de reptilieni din Bellatrix in Orion, care au colonizat cea de a doua planeta din acest sistem solar in urma cu 200.000 de ani. Cele doua parti au creat o Confederatie (Confederatia Fomalhautansilor) dupa o serie de razboaie distructive care s-au sfarsit in urma cu 20.000 de ani.

Aparenta fizica: Prima rasa se aseamana cu asa-numitii nordici si sunt in general blonzi cu ochi albastri, caprui sau gri-metalizat. Barbatii sunt musculosi si au in jur de 1,85 m inaltime. Femeile sunt rumene si au inaltimi ce variaya intre 1,7 si 1,8 m. Cel de-al doileea grup din prima rasa au o pile inchisa si arata ca si cum ar fi bronzati cu par negru si ochi maro, gri sau negri. Au aceiasi inaltime si infatisare ca si primii.

Locuitorii reptilieni sunt un hibrid original de pe Bellatrix, in Orion. Sunt solzosi si ososi. Se aseamana cu belatricienii.

Navele-cercetas lae umanoizilor sunt ovale, ca picaturile de roua. Variaza intre 18,3-26 m in diametru. Navele-mama arata ca niste imense tigari, cu mai multe nivele si au diametre cuprinse intre 3,2-1921 km.

Navele-cercetas reptiliene sunt in forma de carabusi si au aproximativ 30 m. Navele-mama se aseamana cu niste amibe si au un diametru intre 13-14.400 km.
Rase de extraterestri (G)

****************************************

GORNII


Sunt o rasa de reptilieni.


****************************************

GRAILII


Sunt entitati de tip saurian, ceva mai inalti decat cenusii, cu trunchiuri si membre extrem de subtiri. Se spune ca sunt foarte puternici.


****************************************

GRIII (CENUSIII)


Griii sunt cel mai intalnit tip de entitati de pe alte planete vazut in cazurile de intalniri cu extrarerestrii. Sunt umanoizi; inaltimea lor variaza de la 2 pana la 4 picioare; in general au ochi negrii, asemanatori insectelor, nas mic sau inexistent, gura mica cu buze foarte mici. Majoritatea rapitilor tind sa-i considere ostili, dar sunt si oameni care au o parere buna despre ei si despre actiunile lor.

GRII DE TIPUL A: Cel mai intalnit tip de extraterestrii cenusii. Cunoscuti sub denumirea de zetasi (din sistemul stelar Zeta Reticuli – steaua Bernard; se invecineaza cu zona Orion). Sunt organizati dupa criterii aparent militare, cu o structura rigida; pun accentul pe stiinta si cucerirea de noi lumi. Au aproximativ 4,5 picioare, capul mare, ochi mari oblici. Trasaturile faciale sunt limitate, gura foarte mica, sub forma unei mici deschizaturi si nasul lipseste.

Ei au evoluat dincolo de nevoia de a aveaun sistem reproductiv sau digestiv   si se reproduc prin clonare.

in parte, genetica lor are la baza genetica insectivora. Stiinta lor se ocupa de studiul altor forme de viata si cu ingineria genetica. Se presupune ca ei au jucat un rol important in alterarea geneticii umane de-a lungul mileniilor. Se pare ca ca ei vor sa incruciseze rasa lor cu cea umana pentru a creea o noua rasa superioara celor doua. (Se mai spune ca ei ar fi chiar o specie pe cale de disparitie, mai ales datorita programului lor de reproducere prin clonare. Cu fiecare clonare pe care o fac specia devine mai slaba. Ei incearca sa perpetueze specia lor prin creerea de hibrizi.)

Se pare ca sunt doua clase sociale importante. Una este mai cruda, taioasa si directa, fara menajamente. Cealalta mai buna, este mult mai rafinata si capabila sa afiseze un comportament mult mai uman si prefera sa foloseasca un comportament mai „diplomatic” pentru a castiga increderea oamenilor. Acest tip de grii poate fii ceea ce este mentionat sub numele de grupa „orange” (portocalie) a griilor.

Ei par a fi lipsiti de emotii (dupa standardele umane) si, in consecinta, sunt vazuti cruzi in modul in care trateaza oamenii.

Se spune ca acesti grii sunt servitorii unei rase de extraterestrii de tip reptilian si incearca sa pregateasca pamantul pentru sosirea lor, prin exercitarea unui control asupra pamantului folosindu-se in acest scop de diferite mijloace. Ei se bucura de sentimentul de libertate pe care il au pe pamant, departe de stapanii lor si ar dori chiar sa-i ajute pe pamanteni in confruntarea cu reptilienii.

Acesti grii au cele mai cunoscute baze in New Mexico si Nevada dar se mai stie ca au si alte baze in multe tari ale lumii.

GRII DE TIPUL B: Sunt grii din Orion. inaltime de 7-8 picioare. Cu trasaturi faciale similare griilor de tipul A, exceptie nasul larg. Acesti grii au o tehnologie care ii ajuta sa actioneze intr-un mod „miraculos”. Acesti grii sunt mai putin incomozi pentru oameni decat tipul A de grii. (cu toate acestea sunt considerati „ostili”.) Ei au tendinta de a controla mai mult prin exercitarea unei influente pe plan politic si negociaza acorduri cu personalitati cu influenta in acest domeniu. Principalele lor baze sunt in Insulele Aleutine.

Acesta este tipul de extraterestrii care a fost vazut nu cu mult timp in urma in estul Rusiei.

GRII DE TIPUL C: Cea mai scunda rasa de grii, aproximativ 3,5 picioare inaltime. Trasaturile lor faciale sunt similare griilor de tip A din Zeta Rericuli si deriva din aceeasi rasa-radacina. Ei sunt la fel de ostili fata de oameni ca si zetasii. Sunt dintr-un sistem solar din Orion, de langa Bellatrix.

Articole - Totul despre extraterestrii cenusii
Rase de extraterestri (I)

****************************************

INSECTOIZII


Extraterestri cu infatisare de insecte. Mult mai rar intalniti decat extraterestrii umanoizi, cenusii sau reptilieni. O rasa de extraterestri insectoizi benefici se spune ca ar veni de pe Arcturus.


****************************************

INTERDIMENSIONALII


Entitati care pot lua o varietate de forme. Esentialmente au o natura pacificatoare.


****************************************

IVORIENII

Locuiesc pe planeta Ivo - Planeta Iubirii - din constelatia Orion. Este o planeta imateriala din alta dimensiune (astrala). Pare ireala, are o culoare mov-pal, iar solul este transparent. Pe aceasta planeta este viata cea mai pura si mai aproape de Absolut. Entitatile de iubire care populeaza aceata planeta sunt de neimaginat, greu de descris. Au culoarea liliacului inflorit, pregnant stralucitor si... transparent. Arata ca niste globuri de iubire pura. Unele dintre ele isi schimba forma si devin triunghiuri, triunghiuri de iubire. Entitatile emit vibratii de putere, energie si iubire. Este un loc al iubirii, puritatii si al pacii divine. Se poate ajunge pe Ivo prin bilocatie si dedublare astrala.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta IVO
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)


Rase de extraterestri (J)

****************************************

JUPITERIENII


Locuitori ai planetei Jupiter, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.
Rase de extraterestri (K)

****************************************

KLIENDCONTLARIENII (KLIDORIENII)


Planeta lor mama este Aiotip din galaxia Andromeda. Sunt umanoizi de 1 m inaltime, trei degete la maini si piele gri. In urma cu 30 de ani un dezastru ecologic i-a fortat sa caute alt loc. S-au indreptat catre planeta Arcturus din galaxia noastra unde s-au si asezat. Au construit o hiper-poarta pentru a scurta calatoria pana in Arcturus, care a durat numai 1 an.

In urma cu cinci ani, o alta rasa, morgolienii i-au invadat si le-au distrus poarta. Se asteapta ca morgolienii sa lanseze un masiv atac pe Arcturus in urmatorii doi ani. kliendcontlarienii se tem ca morgolienii ar putea invada Pamantul in urmatorii 50 de ani. Aceasta este istorisirea pe care extraterestrul Forth a expus-o lui Adrian Dvir, celebru medium care are o clinica in Israel unde vindeca cu ajutorul extraterestrilor aflati in alte dimensiuni. Forth si alti 600 de extraterestrii sunt acum la bordul unei mari nave spatiale de 12 km lungime si 1 km latime. nava contine multe laboratoare. Nu mai au multa energie si asteapta ca nava sa fie reincarcata. deocamdata cu se mai pot intoarce pe planeta lor mama si nici nu mai pot primi ajutor, deoarece poart a fost distrusa.

Au invins toate bolile si traiesc 350-400 de ani. Nu se hranesc cu animale, asa cum fac oamenii. Mancarea o obtin prin nano-tehnologie, folosind ca materie prima minerale din sol. Este ca si cum ai produce in fabrica zahar din carbon, sau ca si cum ai obtine apa. Pe langa aceasta mai mananca si vegetale.

Klidorienii nu au sistem monetar. Traiesc pe planeta Aiotip intr-o forma de organizare numita Utopia.

Phoenix, un alt extraterestru din aceasi rasa spune ca muzica pe care o asculta ei este folosita doar pentru relaxare si nu pentru distractie. Nu au instrumente muzicale. Muzica este generata computerizat. Au showuri si filme, dar actorii sunt alesi la intamplare din randul populatiei si nu devin celebri. Filmele si spectacolele ii influenteaza emotiv. Surprinzator este faptul ca ele contin multa violenta.

Nu exista libertate in ceea ce priveste credinta intr-un Dumnezeu sau in lucruri metafizice, cum ar fi reincarnarea. Exista un cult clandestin klidorian care se inchina unui Dumnezeu. Acestia sunt vanati si executati. Aceasta secta este numita Corda si are 500.000.000 de adepti.

Forth a descris Utopia ca fiind un paradis perfect. Insa nimeni nu isi alege o meserie propie si educatia este implantata prin proceduri chirurgicale. Sistemul medical este bazat pe reconstructie moleculara (nano-tehnogie, organe intregi sau membre pot fi reconstruite prin aceasta tehnologie), dar are si scapari, uneori nano-tehnologia poate provoca cancer.

Adrian Dvir ajunge la concluzia ca au creierele spalate de o ideologie comuna. Nu au dreptul la o opinie care vine in contradictie cu legea. Ei cred ca supravietuirea civilizatiei este mult mai importanta decat viata individuala.

Vezi: Morgolienii
Personalitati - Adrian Dvir
Extraterestrii celebri - Forth, Phoenix, Zorat
Lumi extraterestre - planeta Aiotip
Rase de extraterestri (L)

****************************************

LUNARIENII


Locuitori ai lunii din alte dimensiuni. Exista mediumi care au afirmat ca luna este populata in alta dimensiune de fiinte rationale si inteligente.


****************************************

LYRIENII


Rasa foarte veche din care descende toate rasele umanoide, incluzand toate tipurile de nordici, orionii si chiar si cenusiii. Au fost razboinici la inceputul civilizatiei lor, apoi treptat s-a imbunatatit si au ajuns acum tehnologic si spiritual, cam la acelasi nivel cu pleidienii.

Au legatura cu dalii. Sunt membri ai Confederatiei Umanoizilor.

Vezi: Cenusiii - Origine: Lyra - planeta Apex
Rase de extraterestri (M)

****************************************

MAMIFERIENII


Extraterestrii parosi cu aspect de mamifere.

Vezi: Taucetiansii


****************************************

MANTIS (CALUGARITELE)


Denumirea vine de la infatisarea lor care ne amintesc de insectele calugarite de pa Pamant. Poarta mantii subtiri si lungi. Au fete alungite cu ochi dispusi in forma de V, catre partea laterala a capului si iesiti putin in afara. Au brate subtiri care par deformate si indoite. Degetele pornesc din incheietura mainii, sunt subtiri si rasfirate. Picioarele sunt indoite intr-un unghi aproape drept. Au fost raportate atat femele cat si masculi.

Vezi: Insectoizii


****************************************

MARTIENII


Locuitori ai planetei Marte, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg si continuand cu George King sau George Adamski au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati. Exista o dimensiune a planetei Marte sub numele de Vamfim.

Vezi: Vamfienii
Istoria pamantului si extraterestrii - Rebeliunea luciferiana
Istorisiri alien - Calatorii pe Vamfim - Melfior Ra
Personalitati - Melfior Ra, George Adamski, Ivo A. Benda, George King
Lumi extraterestre - Planeta Vamfim
Extraterestrii celebri - Firkon, Ilmuth, Ashtan Sheran


****************************************

MERCURIENII


Locuitori ai planetei Mercur, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.


****************************************

MEN-IN-BLACK (MIB) (OAMENII IN NEGRU)


Au ochi migdalati cu pupile verticale, senzitivi la lumina. Pielea este pala, spalacita. Nu se supun modelelor comportamentale ale societatii omenesti. Poarta haine negre, conduc masini de culoare neagra si poarta ochelari de soare. Cand sunt in grup se imbraca la fel. Uneori sunt dezorientati. Adesea intimideaza martorii fenomenelor OZN si joaca rolul oficialilor guvernamentali. Sunt echivalentul serviciilor noastre secrete de informatii. Sunt din alta galaxie.

Vezi: Articole - Oamenii in negru


****************************************

MILITARY ABDUCTIONS (MILABS) (RAPIRI MILITARE)


Multe persoane afirma ca au fost rapiti de militari dupa ce au asistat la aterizari sau prabusiri de OZN-uri. Unele persoane sunt de parere ca rapitorii sunt angajati de guvern pentru a crea rapitilor impresia falsa ca au fost rapiti de extraterestrii. Alte persoane au ajuns la concluzia ca rapitorii sunt de fapt o rasa de extraterestrii care i-au aceasta infatisare pentru a-si atinge anumite scopuri. Scenariile de rapiri militare se aseamana foarte mult cu rapirile efectuate de alti extraterestrii.


****************************************

MINTAKANII


Membrii ai Confederatiei Galactice. Locuiesc pe una din planetele unei stele din Centura lui Orion, la o distanta de 233 ani-lumina de Pamant.

Verzii sunt fiinte extraterestre de marime „normala”, care poseda piele de culoare verde-maslinie. Sunt o specie amfibie. Printre ei traiesc si cativa hibrizi reptilieni.

In multe privinte, mintakanii se aseamana cu broastele de pe Pamant. Sunt, totusi, cateva diferente majore. Sunt in principal bipezi. Pielea este neteda si fara par si iese in evidenta prin culorile care iradiaza intr-o gama de culori de la rosu aprins, portocaliu si verde pana la galben si maro.

Spre deosebire de amfibienii pamantenii, ochii nu sunt bulbucati, dar sunt foarte mari, de culoare rosu aprins, portocaliu ori galben-verzui. Nasul consta in doua deschizaturi mici deasupra unei guri cu buze foarte subtiri. Gura, atunci cand se deschide, este foarte mare, asemanatoare cu cea a broastelor. Urechile se prezinta sub forma a doua cercuri mici.

Capul este mare si pare disproportionat in raport cu restul corpului, iar gatul pare inexistent. Corpul, bratele si picioarele sunt foarte musculoase. degetele de la maini si de la picioare sunt lungi, subtiri, cu pielite intre ele si patru la numar; cele de la picioare au gheare mici.

Masculii sunt mai mici decat femelele si au intre 2-2,5 m inaltime. Mintakanii se mai fac remarcati prin mici cocoase interconectate intre ele care se deruleaza pe toata lungimea spatelui si pana in varful capului.  

Au abilitati in ceea ce priveste stiintele psihologice si sunt manipulatori geniali ai mintii. Cunostintele lor reprezinta o vasta librarie de intelepciune interioara acumulata pe pacursul a peste 15 milioane de ani.

Navele-mama si celelalte nave apar sub forma unor ciuperci mari care se aseamana cu navele spatiale de la sfarsitul filmului "Close encounters" (Intalniri apropiate). Variaza intre15-46 m in diametru. Navele-mama sunt foarte largi (160-1600 km) diametru. Cele care sunt mai mari isi sunt auto-suficiente si sunt de regula tinute numai in spatiu.

Vezi: Amfibienii


****************************************

MORGOLIENII


Infatisare similara cu cea a Kliendcontlarienilor. Umanoizi cu inaltime de 1 metru, piele gri, cate trei degete la maini si la picioare. Comportamentul morgolienilor a fost modificat genetic de alta rasa pentru a-i transforma in soldati eficienti. Ei au invadat in numar mare alte planete ocupate si au distrus ocupantii originari. Se folosesc de ocupanti pentru a se hranii cu ei. (Brrr...). Folosesc un mare numar de tipuri de arme, cum ar fi pustile cu plasma care au raza de actiune pana la 0,5 km. Acestea contin material in stare de plasma. Printre rasele pe care le-au invadat se numara si Kliendcontlarienii (klidorienii).

Vezi: Klidorienii
Rase de extraterestri (M)

****************************************

MAMIFERIENII


Extraterestrii parosi cu aspect de mamifere.

Vezi: Taucetiansii


****************************************

MANTIS (CALUGARITELE)


Denumirea vine de la infatisarea lor care ne amintesc de insectele calugarite de pa Pamant. Poarta mantii subtiri si lungi. Au fete alungite cu ochi dispusi in forma de V, catre partea laterala a capului si iesiti putin in afara. Au brate subtiri care par deformate si indoite. Degetele pornesc din incheietura mainii, sunt subtiri si rasfirate. Picioarele sunt indoite intr-un unghi aproape drept. Au fost raportate atat femele cat si masculi.

Vezi: Insectoizii


****************************************

MARTIENII


Locuitori ai planetei Marte, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg si continuand cu George King sau George Adamski au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati. Exista o dimensiune a planetei Marte sub numele de Vamfim.

Vezi: Vamfienii
Istoria pamantului si extraterestrii - Rebeliunea luciferiana
Istorisiri alien - Calatorii pe Vamfim - Melfior Ra
Personalitati - Melfior Ra, George Adamski, Ivo A. Benda, George King
Lumi extraterestre - Planeta Vamfim
Extraterestrii celebri - Firkon, Ilmuth, Ashtan Sheran


****************************************

MERCURIENII


Locuitori ai planetei Mercur, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.


****************************************

MEN-IN-BLACK (MIB) (OAMENII IN NEGRU)


Au ochi migdalati cu pupile verticale, senzitivi la lumina. Pielea este pala, spalacita. Nu se supun modelelor comportamentale ale societatii omenesti. Poarta haine negre, conduc masini de culoare neagra si poarta ochelari de soare. Cand sunt in grup se imbraca la fel. Uneori sunt dezorientati. Adesea intimideaza martorii fenomenelor OZN si joaca rolul oficialilor guvernamentali. Sunt echivalentul serviciilor noastre secrete de informatii. Sunt din alta galaxie.

Vezi: Articole - Oamenii in negru


****************************************

MILITARY ABDUCTIONS (MILABS) (RAPIRI MILITARE)


Multe persoane afirma ca au fost rapiti de militari dupa ce au asistat la aterizari sau prabusiri de OZN-uri. Unele persoane sunt de parere ca rapitorii sunt angajati de guvern pentru a crea rapitilor impresia falsa ca au fost rapiti de extraterestrii. Alte persoane au ajuns la concluzia ca rapitorii sunt de fapt o rasa de extraterestrii care i-au aceasta infatisare pentru a-si atinge anumite scopuri. Scenariile de rapiri militare se aseamana foarte mult cu rapirile efectuate de alti extraterestrii.


****************************************

MINTAKANII


Membrii ai Confederatiei Galactice. Locuiesc pe una din planetele unei stele din Centura lui Orion, la o distanta de 233 ani-lumina de Pamant.

Verzii sunt fiinte extraterestre de marime „normala”, care poseda piele de culoare verde-maslinie. Sunt o specie amfibie. Printre ei traiesc si cativa hibrizi reptilieni.

In multe privinte, mintakanii se aseamana cu broastele de pe Pamant. Sunt, totusi, cateva diferente majore. Sunt in principal bipezi. Pielea este neteda si fara par si iese in evidenta prin culorile care iradiaza intr-o gama de culori de la rosu aprins, portocaliu si verde pana la galben si maro.

Spre deosebire de amfibienii pamantenii, ochii nu sunt bulbucati, dar sunt foarte mari, de culoare rosu aprins, portocaliu ori galben-verzui. Nasul consta in doua deschizaturi mici deasupra unei guri cu buze foarte subtiri. Gura, atunci cand se deschide, este foarte mare, asemanatoare cu cea a broastelor. Urechile se prezinta sub forma a doua cercuri mici.

Capul este mare si pare disproportionat in raport cu restul corpului, iar gatul pare inexistent. Corpul, bratele si picioarele sunt foarte musculoase. degetele de la maini si de la picioare sunt lungi, subtiri, cu pielite intre ele si patru la numar; cele de la picioare au gheare mici.

Masculii sunt mai mici decat femelele si au intre 2-2,5 m inaltime. Mintakanii se mai fac remarcati prin mici cocoase interconectate intre ele care se deruleaza pe toata lungimea spatelui si pana in varful capului.  

Au abilitati in ceea ce priveste stiintele psihologice si sunt manipulatori geniali ai mintii. Cunostintele lor reprezinta o vasta librarie de intelepciune interioara acumulata pe pacursul a peste 15 milioane de ani.

Navele-mama si celelalte nave apar sub forma unor ciuperci mari care se aseamana cu navele spatiale de la sfarsitul filmului "Close encounters" (Intalniri apropiate). Variaza intre15-46 m in diametru. Navele-mama sunt foarte largi (160-1600 km) diametru. Cele care sunt mai mari isi sunt auto-suficiente si sunt de regula tinute numai in spatiu.

Vezi: Amfibienii


****************************************

MORGOLIENII


Infatisare similara cu cea a Kliendcontlarienilor. Umanoizi cu inaltime de 1 metru, piele gri, cate trei degete la maini si la picioare. Comportamentul morgolienilor a fost modificat genetic de alta rasa pentru a-i transforma in soldati eficienti. Ei au invadat in numar mare alte planete ocupate si au distrus ocupantii originari. Se folosesc de ocupanti pentru a se hranii cu ei. (Brrr...). Folosesc un mare numar de tipuri de arme, cum ar fi pustile cu plasma care au raza de actiune pana la 0,5 km. Acestea contin material in stare de plasma. Printre rasele pe care le-au invadat se numara si Kliendcontlarienii (klidorienii).

Vezi: Klidorienii
Rase de extraterestri (N)
****************************************

NEFILIMII


Populeaza "cea de-a douasprezecea planeta", o planeta a sistemului nostru solar care are o orbita eliptica similara cu cea a unei comete. Aceata planeta efectueaza un ciclu complet in jurul Soarelul in 3.600 de ani. Oamenii acestei planete, numiti nefilimii, au venit pe Pamant in urma cu 400.000 de ani. Se spune ca nefilimii au creat oamenii prin incrucisari genetice.

Vezi: Articole - Creatorii nostri
Personalitati - Zecharia Sitchin

****************************************

NEONATII


Este o specie extraterestra cu o inteligenta extrema. Au aproximativ 1,20 m inaltime, au o fata asemanatoare cu cea a unui fetus si un craniu foarte mare. Sunt subtiri si au muschi slabi dezvoltati. Pielea este gri inchis sau deschis. Au cinci degete la fiecare mana si poseda abilitati telepatice. Neonatii sunt adesea confundati cu griii (cenusiii). Spre deosebire de acestia, neonatii au au ochi cu pupile si retina. Ochii cenusiilor sunt de asemenea largi, dar sunt in intregime negri si nu prezinta pupila si retina. Cenusiii au doar patru degete spre deosebire de neonati care au cinci degete. Se presupune ca neonatii s-au prabusit la Roswell, New Mexico, in 1947.

Vezi: cenusiii

****************************************

NEPTUNIENII


Locuitori ai planetei Neptun, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.

****************************************

NORDICII (ARIENII,BLONZII)


Au fost raportati mai ales in anii '50 si '60 dar exista multe marturii legate de intalniri cu acest gen de extraterestri si in ziua de astazi. Nenumarati contactati afirma ca sunt in legatura cu acestia. Denumirea lor vine din infatisarea pe care au. In general ei au parul blond, ochi albastri, piele alba si o conditie fizica excelenta. Sunt imbracati asemanator oamenilor. Inaltimea lor este de aproximativ doi metri. Poseda puteri psihice deosebite. Comunica indeosebi prin telepatie. Prezinta un comportament neprotocolar, liber, degajat. Cele mai multe intalniri cu aceste fiinte au loc in zone rurale sau in localitati cu populatie mica. Majoritatea mediumilor care sunt in legatura cu ei afirma ca sunt foarte evoluati spiritual dar si tehnologic. Se pare ca putine cazuri de contact cu acestia au implicat cazuti de rapire sau diferite experimente.

Vezi: Arienii.
Rase de extraterestri (O)

****************************************

ORIONII (IMPERIUL ORION, FORTELE ORION)


Orionii apar ca doua rase aflate in opozitie. Bazele Consiliului Luminii au fost puse in sistemul stelar Betegeuse si fortele malefice la fel de puternice Orion aveau baza in sistemul stelar Rigel. in trecut orionii au preluat controlul a mai multor planete, in galaxia noastra, dar mereu au fost temperati de catre Confederatia Intergalactica. Imperiul razboinic al fortelor Orion au fost invinse in urma cu 200.000 de ani de catre Confederatia Galactica. in prezent ei sunt gata sa se translateze in a patra dimensiune, ca si noi pamantenii, de altfel. De fapt, unii oameni de pe pamant sunt orioni reincarnati care sunt aici atat pentru a-si manifesta fortele lor negative cat si pentru a ajuta lumea noastra sa se inalte.
Rase de extraterestri (P)

****************************************

PALADISIENII


Locuitori ai planetei Paladis, cea de-a zecea planeta a sistemului nostru solar, nedescoperita inca. Faimoasa clarvazatoarea oarba de la Iasi, Valentina a adus informatii inedite legate de prezenta unui extraterestru de pe Paladis la conferinta ANATECOR de la Arad.

Fisier audio cu marturia Valentinei despre extraterestrul de la Arad:
http://www.valentina-girlea.as.ro/Despre extraterestru de la Arad.wav


****************************************

PEGASIENII


Au fost acceptati in Federatia Galactica in urma cu 3,78 milioane de ani. Sunt din Constelatia Pegas, localizata intre constelatiile Cygnus si Varsatorului.

Sunt trei tipuri majore de umanoizi care reprezinta liga pegasienilor. Primul tip este puternic ca aparenta fizica si ne aminteste de umanoizii sirieni in ceea ce priveste greutatea si infatisarea si se divide in aceleasi tipologii cu piele alba si albastra. Al doilea tip sunt umanoizi mai subtiri cu piele rosie sau portocalie. Ultimul tip este reprezentat de un hibrid format din dinoizi si al doileea tip de rasa umanoida.

trei tipuri de nave ale pegasienilor opereaza in apropierea Pamantului. Primul este o nava defensiva care aminteste de un triunghi echilateral cu colturile rotunjite. Fiecare latura are aproximativ 22,5 metri lungime. Al doilea tip este reprezentat de navele-cercetas, care este de forma alungita cu un diametru de aproximativ 26 metri. Al treilea tip este reprezentat de nave sub forma de lentile duble de proximativ 400 m in lungime.


****************************************

PITICI   PAROSI


Au inaltime de 4 picioare. Greutate aproximativa: 35 pounds. Sunt parosi. Sunt neutrii si au un respect pentru formele de viata inteligente.


****************************************

PLEIDIENII


Pleidienii sunt un colectiv de extraterestrii din sistemul stelar Pleiade. Ei vin de altfel si din viitorul nostru, incepand cu 500 de ani si pana la milioane de ani de acum inainte. Cultura pleidiana este veche si a fost dintr-un alt univers, un univers al iubirii, cu mult inainte de creerea planetei noastre. Ei au format o societate imensa care opereaza cu iubire, cu idei si idealuri cu care noi inca nu suntem familiarizati.

Pleidienii au inceput un proiect de a contacta si inpira umanitatea de pe Pamant in a lasa la o parte fortele de distrugere si a crea o realitate mai buna. Ei sunt aici ca ambasadori din alt univers pentru a ajuta Pamanul in tranzitia de la cea de a treia la cea de-a patra dimensiune si pentru a ne ajuta pe fiecare din noi in eforturile personale de trezire, de a ne reaminti si a sti. Datorita succesului de care s-a bucurat acest proiect, si mai multi extraterestrii sau alaturat grupului, unii chiar din alte sisteme. Mai tarziu grupul si-a schimbat numele din Pleidienii in Pleidienii Plus.

Pleidienii spun ca motivele pentru care ne-au contactat constau in inlaturarea tiraniei si inspiratia pe care vor sa ne-o acorde in faptul de a prelua controlul realitatii in care traim si schimba viitorul. Ei invata o foarte puternica forma de metafizica sociala si personala, plini de iubire si claritate. Pleidienii vorbesc in numele colectivitatii si nu se identifica cu individualitatile lor. Ei nu se afla intr-o forma fizica desi ei spun ca se pot manifesta si astfel. Ei spunca este mult mai sigur sa fie contactati prin channeling, astfel nu se mai atrage atrage atentia asupra lor.

Pleidienii sunt fondatorii Confederatiei Umanoizilor.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta Erra, Pleiade


****************************************

PLIVORIENII


Locuitori ai planetei Plivor din constelatia Orion. Au cate trei picioare foarte lungi, sunt de culoare indigo, au inaltimea de circa 3 metri, din care cam doi metri sunt picioarele, un truchi scurt si un cap mare, cu doi ochi foarte mari asezati oblic.Gura este foarte mica. Au trei tentacule, asemanatoare mainilor noastre, una le este crescuta chiar in varful capului, iar celelalte, de pe lateralele capului cam de pe locul unde sunt urechile la pamanteni.Aceste tentacule au la capatul lor multe, multe degete. Se inmultesc printr-un fel de contact sexual. Organele lor sexuale sunt amplasate putin mai jos de jumatatea trunchiului, cam pe unde au pamantenii ombilicul. Se hranesc cu un fel de granule din sol, pe care le numesc riz. Acestea arata ca niste cioburi de sticla, dar foarte, foarte mici si de diferite culori.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta Plivor
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)


****************************************

PLUTONIENII


Locuitori ai planetei Pluto, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.


****************************************

PROCYONANSII


Au fost acceptati in Federatia Galactica in urma cu 3,5 milioane de ani.

Sunt din apropiere de steaua Sirius, dintrul sistem solar binar. Doar prima stea a acestui sistem are planete locuite. Coloniile umanoide ocupa a patra planeta in timp ce amfibienii-reptilieni ocupa a doua si a treia planeta.

Sunt doua tipuri de fiinte. Prima este un tip umanoid lyrian-sirian. Ei au piele alba sau albastra si sunt pe deplin constienti in ceea ce priveste capacitatea psiho-mentala. Amfibienii-reptilieni sunt mult mai inalti decat umanoizii si au piele verde, maro sau albastra.

Navele-cercetas ale procyonansilor au forma unor carabusi   si au marimi intre 14-61 m. Navele-mama care strabat adancimile spatiului au forma de enormi fulgi de zapada sau de meduze si au intre 161 si 6440 km lungime.


****************************************

PROZATII


Planeta mama a prozatilor este Aier, din galaxia Andromeda. Planeta Aier se invecineaya cu planeta mama a klidorienilor. Aier are un satelit, o luna.

Rasa este repreyentata de umanoizi de 1,4 m inaltime, trei degete si piele gri-rosiatica. Nu au par. Durata medie de viata este de 1000 de ani. Nu se folosesc de imbunatatiri genetice. se pot reproduce la varsta de 250 de ani. Mananca hrana organica. Nasc copii pe cale normala. Populatia planetei numara doar cateva milioane de indivizi. Sunt evoluati spiritual si tehnologic. se vindeca reciproc folosind puteri vindecatoare. Sunt atat de puternici ca pot vindeca orice boala. Ochii lor genereaza o anumita lumina (alba cu pete colorate). Pare oarecum infioratoare aceasta aparenta. Au doua mici proeminente pe frunte, care sunt de fapt o parte din costumul lor care le acopera capul.

Se inchina la un Dumnezeu numit Tazok. Aceasta divinitate le da puteri psionice. O alta fractiune a populatiei sunt Darkii, cu o alta credinta. Sunt prietenosi si in opinia lor orice toate fiintele sunt egale dupa cum spune Sarevok, un reprezentant al acestei rase. Traiesc intr-un gen de UTOPIA ca si klidorienii dar nu sunt de acord cu forma de organizare a utopiei klidorienilor.

Au niste grade de initiere si de dezvoltre a capacitatilor de clarviziune, telepatie, sanatate mentala si intelegere. Aceste grade sunt KHALA si CHAR.

Navele lor spatiale ating viteza luminii si folosesc un sistem de propulsie materie-antimaterie similar cu tehnologia klidoriana. Nu folosesc gaurile negre pentru calatoria in spatiu sau pentru a se translata in universuri paralele.

Folosesc ca si klidorienii nano-tehnologia, dar nu in scopuri medicale. Sarevok spune ca nano-tehnologia este folosita de multe rase de extraterestrii.

Pe planeta nu a mai ramas nici un animal in urma unui razboi dintre doua grupuri ale populatiei: cei care credeau in Tazok si darkii, care aveau alta credinta. Acum au aceeptat diferentele si traiesc in pace. Sunt 3 milioane de darki si trei milioane de indivizi care cred in Tazok.

Adrian Dvir, mediumul de contact cu rasa prozatilor afirma ca acestia au o slaba intelegere asupra psihologiei umane si ne dezvaluie o informatie uluitoare, in acest sens. Celebrul joc STARCRAFT, a fost facut la sugestia prozatilor care au influentat telepatic designerii jocului cu nume si imagii care amintesc de rasa si planeta lor. In acest fel au incercat sa se faca cunoscuti oamenilor prin intermediul unor mediumi, pentru o viitoare comunicare. Se pare ca este o idee foarte proasta. Jocul a avut succes, in schimb contactul lor cu pamantenii a fost un esec!!!

Vezi: Klidorienii
Personalitati - Adrian Dvir
Extraterestrii celebri - Sarevok
Lumi extraterestre - Planeta Aier
Rase de extraterestri (R)

****************************************

RASE FOARTE INALTE


Arata la fel ca noi, dar au 7-8 picioare inaltime. Sunt in legatura cu suedezii (nordicii, arienii).


****************************************

RAZBOINICII STELARI (ALBASTRII)


Vezi: Albastrii


****************************************

REFII


Locuitori ai planetei Ref. Refii arata ca niste scaieti. Sunt niste sfere mici, pline de un fel de tentacule pe toata suprafata lor. Pot sa-si regleze numarul de tentacule prin concentrarea moleculelor in anumite locuri. Folosesc aceste tentacule in loc de maini, picioare, organe auditive si organe pentru vaz. Sunt de circa 5 cm in diametru, plus tentaculele. Refii se hranesc cu ceea ce noi am numi PRANA. Viata lor se aseamana cu o imensa viermuiala. Se inmultesc asemanator cu xerii.

Vezi: Xerii
Lumi extraterestre - Planeta REF
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)


****************************************

REPTILIENII


Se spune despre o rasa reptiliana din Draco inclinata spre cuceriri ca exercita controlul asupra griilor de tipul A prin implanturi, asa cum griii marcheaza oamenii cu implanturi. Se spune ca sunt in primul rand manipulatori geniali ai mintii si abia mai apoi implicati in planuri de rapire. Planul lor implica folosirea noilor hibrizi (jumatate om – jumatate extraterestrii) creati cu implanturi pentru a infrange Confederatia Umanoizilor.

Cu o infatisare de reptile, acesti extraterestrii sunt entitati foarte avansate dar sunt vazute ostile, periculoase si negative avand in vedere ca privesc umanoizii ca pe o rasa inferioara. Ei ne percep pe noi asemenea unei cirezi de vite. Se presupune ca un „asteroid” locuit de 30 de milioane de fiinte reptiliene au patruns in sistemul nostru solar la mijlocul anilor ’90.

Ei considera Pamantul ca fiind vechiul lor avanpost si e de asteptat sa preia controlul intregii planete Pamant cand se vor reintoarce. Planeta lor nu va mai putea sa sustina viata si au nevoie sa de unnou loc in care sa locuiasca.

Sunt extraterestrii care sunt servitii de tipul A de extraterestrii grii.

Unii contactati (mai putini) afirma ca exista si rase de reptilieni benefici.


****************************************

ROBOTII


Extraterestri cu infatisare de roboti. In aceasta grupa sunt incluse si entitatile alien de tip robot create de catre alte rase de extraterestrii.
Rase de extraterestri (S)

****************************************

SATURNIENII


Locuitori ai planetei Saturn, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii planetei Saturn ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.

Vezi: Personalitati - George Adamski
Extraterestrii celebri - Ramu
****************************************

SERPII (OAMENII-SERPI)


Extraterestrii cu infatisare de serpi.

Vezi: arzexienii

****************************************

SIRIUSIENII


Membrii ai Confederatiei Umanoizilor.

Sunt o rasa de vis, care este legata de mediul acvatic si sunt o versiune evoluata a delfinilor sau balenelor sau ceva in acest gen. Se spune ca traiesc in constiinta christica si sunt dintr-un sistem solar legat cu al nostru pe o cale psihica. Joaca deasemenea un rol important in ajutorarea Pamantului, dar o fac intr-un mod mult mai subtil, dupa cum o fac cetaceele in oceanele marile noastre.

Vezi: Istoria pamanului si extraterestrii - Istoria Pamantului, Creatorii nostri, Thoth


****************************************

SOLARIENII


Locuitori ai Soarelui, aflati intr-o dimensiune subtila. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. Fiintele din soare sunt entitatile cele mai evoluate spiritual din sistemul nostru solar.


****************************************

SUEDEZII


Vezi:Arienii (blonzii, nordicii)
Rase de extraterestri (T)
****************************************

TALENIENII


Locuitori ai planetei Talen din sistemul Ilerius. Ochii le sunt mult mai mari, mainile au trei degete, picioarele au patru degete, inaltimea este cam 1,5 m, iar cavitatea bucala este mult mai mica avand forma unui orificiu circular. De asemenea, nu au par decat in zona capului, dar si aici foarte putin. Entitatile Yin (feminine) au gene, iar cele Yang (masculine) nu poseda asa ceva. Pigmentul pielii lor este de culoarea abanosului. Sunt mult mai evoluati spiritual decat oamenii. Tehnologie avansata bazata pe uzul cristalelor.

Vezi: Lumi extraterestre - Trokonidal - capitala planetei Talen
Contactati - Ion Dumitrescu

****************************************

TAUCETIANSII


Au fost acceptati in Federatia Galactica in urma cu 2,5 milioane de ani. Sunt de pe cea mai aprpiata stea de Pamant din constelatia Cetus (Balenei). Locuitorii originari, mamiferieni, care se aseamana cu niste ursi, au permis unor colonisti umanoizi din Constelatia lui Hercules sa se aseze in propriul lor sistem solar cu patru planete, in urma cu 2,4 milioane de ani.

Aspectul fizic al umanoizilor se apropie foarte mult de cel al umanoizilor din Constelatia lui Hercules. Culorile pielii lor: maro (include si o tenta de aramiu), rosu si verde (inchis si deschis). Umanoizii cu pielea bruna au par in nuante de la maro deschis pana la culoarea cuprului, sau negru ori rosu-portocaliu. Ochii in game de culori de la verde, albastru si pana la maro si gri. Masculii sunt bine facuti, inaltime intre 2,1-2,6 m. Fremeile au inaltimi cuprinse intre 2-2,4 m. Umanoizii cu pielea verde au ochi verzi, caprui sau albastru metalizat si parul si parul in nuante de la verde spre blond sau maro. Umanoizii cu pielea rosie au par rosu, portocaliu sau blond si ochi rosii, maro sau albastru inchis si au aceasi marime ca si celelalte rase de umanoizi. In orice caz, femeile sunt durdulii.

Mamiferienii care se aseamana cu niste ursi sunt imensi si au trupurile acoperite cu o blana maro, neagra sau alba. Capetele sunt asemanatoare cu ale ursilor dar cu un bot mai mic. dintii amintesc mai degraba de cei ai umanoizilor decat ai ursilor. Ochii sunt maro, albastrii sau negrii. urechile amintesc de cele ale ursilor pamanteni. Sunt bipezi, au doua brate musculoase, cu palme asemanatoare unor labe cu cinci gheare retractile la capatul degetelor. Picioarele foarte musculoase se termina cu talpi scurte care au cinci degete indesate si butucanoase. Inaltime intre 2,75 si 3,65 m.

Sunt considerati unii dintre cei mai buni piloti si navigatori din Univers. Sunt cunoacuti pentru abilitatile lor de a construi cele mai avansate nave din Federatia Galactica.

Navele-cercetas sunt in forma de romb, sunt nave din plasma care au intre 61-76 metrii lungime. Navele-mama sunt in generalnave de comanda in Federatia Galactica. Arata ca o serie de celule stratificate sanguine, in grupuri de 20 pana la 50 si variaza intre 6,5-70 km.****************************************

THIAOOUBANII


Locuitori ai planetei Thiaoouba din Pleiade. Sunt cu milioane de ani inaintea noastra in ceea ce priveste constiinta si evolutia tehnologica. Michel Desmarquet din Cairns, nordul Australiei sustine ca a fost timp de sapte zile pe planeta Thiaoouba. Thiaooubanii l-au ales mesagerul lor si i-au furnizat informatii pentru pamnateni. El si-a descris experienta intr-o carte: Abduction to the Ninth Planet (Rapire pe a noua planeta - O relatare adevarata a autorului care a fost rapit fizic pe o alta planeta).

Vezi: Personalitati - Michel Desmarquet
Carti - Abduction to the Ninth Planet (Rapire pe a noua planeta)****************************************

TIMARII


Timarii au emigrat din universul nostru (caruia ii spun "Dern") in universul Dal in urma cu 50.000 de ani. Pentru a pleca in universul Dal, ei au construit o poarta de trecere folosinduse de o tehnologie foarte avansata.

Vezi: Personalitati - Billy Meier
Extraterestrii celebri - Asket
Rase de extraterestri - dalii
Rase de extraterestri (U)
****************************************

ULTRATERESTRII


Se presupune a fi specia de extraterestri cenusii care au fost implicati in faimoasa prabusire de la Roswell, New Mexico. Au capete mari si trupuri subtiri. Se presupune ca aceste creaturi au acordat guvernului american un sprijin tehnologic in schimbul experimentelor pe oameni.

Vezi: cenusiii

****************************************

UMMITII


Locuitori ai planetei Umma, cu ochi albastri si par blond. Sunt foarte avansati spiritual. Exercita o influenta spirituala asupra pamantenilor.

Vezi: Personalitati - Jean Pierre Petit

****************************************

UMANOIZI SCUNZI


Inaltime pana in 2,5 picioare, piele de culoare albastruie. Sunt vazuti frecvent in Mexico, langa Chiuahua.

****************************************

URANIENII


Locuitori ai planetei Uranus, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensiUni planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.
Rase de extraterestri (V)

****************************************

VAMFIENII


Locuitori ai planetei Vamfim, o dimensine a planetei Marte. Acel spatiu si timp este populat de niste fiinte mult superioare noua pamantenilor, din punct de vedere intelectual – spiritual, dar oarecum inferioare in ceea ce priveste aspectul, armonia corpului material, fizic. Alminteri, sunt pritenoase dormice de a comunica cu pamantenii si nu numai cu ei.

Acolo, pe Vamfim totul este o atmosfera diafana si totul este argintiu. Aceste fiinte se deplaseaza intr-un fel de zbor – plutire si nu au mai mult de un metru inaltime. Au capul in forma de prisma dreapta, doi ochi foarte mari ocupa toata latimea suprafetei laterale, nasul insesizabil, iar organul lor auditiv se gaseste pe crestet, sub forma unui triunghi mic. Gura nu este prea mare cu buze foarte , foarte subtiri. Nu au par. Intre degete au o membrana foarte subtire, deasemenea au membrane si intre corp si maini si intre cele doua picioare, de-a lungul acestora. Aceste membrane au o culoare galbuie, iar trupurile au o culoare mai inchisa, mai precis un cafeniu inchis.

La moarte trupul lor se volatilizeaza. Foarte putini, cei care nu au anume grad de evolutie spirituala, si care nu vor sa se impartaseasca din "Izvoarele Cunoasterii", la moartea fizica nu se volatilizaza ci trec printr-un proces de putrezire. Acestia sunt acoperiti cu o foita de iur, pentru a facilita integrarea mai buna in sol. Cartea "Calatorii pe Vamfim", de Melfior Ra, este publicata in intregime pe acest site.

O alta contactata, care afirma ca este indrumata de vamfieni este celebra clarvazatoare oarba din Bulgaria, Vanga. Melfior Ra a declarat ca a fost initiata intr-un plan subtil, unde a ajuns prin dedublare astrala de catre Vanga.

Vezi: Lumi extraterestre - Vamfim - dimensiune a planetei Marte
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact), Vanga (medium de contact)


****************************************

VEGASIENII(EXTRATERESTRII DIN VEGA)


Membri ai Confederatiei Umanoizilor

Este limpede ca si alte tipuri de extraterestrii umanoizi foarte evoluati spirituali sunt constienti de situatia actuala a Pamantului si actioneaza in consecinta in zona planetei noastre. Este vorba despre extraterestrii de pe Arcturus si Vega.

Specie de extraterestri evoluati spiritual, nativi din sistemul stelar Vega. Unul din planurile in care este implicata acasta rasa este cel de ajutorare al rasei umane.


****************************************

VENUSIENII


Locuitori ai planetei Venus, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii planetei ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.

Vezi: Personalitati - George Adamski
Extraterestrii celebri - Kalna, Orthon, Zulu, Aetherius


****************************************

VERZII


Verzii sunt fiinte extraterestre de marime "normala", care poseda piele de culoare verde-maslinie.
Rase de extraterestri (X)

****************************************

XERII


Locuitori dintr-o dimensiune subtila ai planetei Xer din constelatia Orion. Se aseamana foarte mult cu copacii din padurile de pe Pamant. Sunt de culoare galben-aurii, si au inaltime de 3-4 m. Sunt fiinte vii, rationale, iar durata lor de viata este e aproximativ 200 de ani terestrii.

Se inmultesc foarte ciudat. Un xer adult se indoaie de la mijlocpe langa jumatateea inferioara a trupului sau si se uneste cu cealalta jumatate pana cand devine o sfera. Dupa ce moleculele lui sau aranjat in asa fel incat a devenit o sfera, incepe sa se rostogoleasca pana intalneste alte sfere asemanatoare si vor forma impreuna o masa de aemenea corpuri, aflate pe orizontala, pe sol. Din mijlocul aceste mase, pe suprafata ei exterioara este expulzata o excrescenta sferica, viitoarea progenitura.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta XER
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)


****************************************

XPOTZ


Se pronunta xpotaz. Sunt oameni si mai ales copii care afirma ca au vazut sau ca au avut vise in sau care erau luati in locuri indepartate de catre elfi... oameni micuti cu urechi ascutite, ochii ca doua margele si piele zbarcita. Cei care au fost vizitati de catre xpotz au implanturi de tip cristalin de aproximativ 9 cm in zona spatelui sau a gatului si sufera de dureri de cap.
Rase de extraterestri (Z)
****************************************

ZETANII


Sunt considerati principalii vinovati de rapirile care au loc. Sunt extraterestri cenusii de pe sistemul binar Zeta Reticuli. Au devenit renumiti in urma celebrului caz de rapire al lui Betty si Barney Hill. Parerile sunt impartite in ceea ce priveste scopul rapirilor. Se spune ca sunt o rasa pe cale de disparitie care a suferit in trecut aceasi soarta tragica prin care este gata sa traca si Pamantul datorita poluarii. Se reproduc prin clonare, dar se pare ca au nevoie de material nou genetic si de un nou suflu de viata si tocmai de aceea rapesc oamenii, pentru a executa un program de hibridizare care are ca scop obtinerea unei rase intermediare intre oameni si extraterestri care ar putea duce mai departe specia lor.

Se hranesc absorbind prin piele lichide care sunt fabricate de ei (in tuburi speciale). Tocmai de aceea au un corp foarte subtire. Au un cap mare, alungit cu ochi mari si migdalati. Comunica in special prin telepatie. Fac parte dintr-o dimensiune superioara Pamantului - dimensiunea a patra. Pamantul face parte din dimensiunea a treia, dar se pare ca trece printr-o perioada de tranzitie catre dimensiunea a patra.

Exista si contactati cum ar fi Nancy Lieder, care afirma ca programul lor de hibridizare este unul benefic si are in vedere crearea unei rase superioare de oameni, adaptata conditiilor dimensiunii a patra, spre care tranzitioneaza Pamantul.

Vezi: Rase de extraterestri - cenusiii
Articole - Totul despre cenusii

****************************************

ZOOIZII


Extraterestrii cu infatisare de animale sau alte vietati pamantesti. Din grupa zooizilor mai fac parte reptilienii, amfibienii, dinozaurienii, mamiferienii, insectoizii.

Vezi: Rase de extraterestri - reptilienii, amfibienii, dinozaurienii, mamiferienii, insectoizii

****************************************

ZOVII


Locuitori ai planetei Zov, cu corpuri luminoase in forma de stea. Sunt de marimea lunii vazuta de pe Pamant cu ochii fizici. Entitatile sunt de un alb-argintiu, iar vazduhul pe planeta Zov este de un albastru asemanator cerului de pe Pamant. Nu au case sau realizari materiale. Rostul acestor entitati este de a emite Lumina in Univers. Lumina si energie pura. Candva, cu milioane de ani in urma, aceste entitati au fost fiinte pamantene, dar prin evolutie spirituala, pe parcursul mai multor reincarnari au ajuns pe Zov. Ele ii ajuta pe cei ce vor sa evolueze prin transmiterea razelor de Lumina Pura. Aceasta este misiunea vietii lor! Pe planeta lor nu este cald, frig, este doar fericire, implinire ca urmare a drumului spiritual parcurs de aceste entitati. Planeta pe care locuiesc pare a fi dintr-o dimensiune subtila, astrala si nu dintr-una fizica, ca a noastra.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta ZOV
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)